Instant Booking

Instant Booking.

Instant booking er for dig der gerne vil give dine gæster en ekstra service og selv få en fordel.

Instant booking er lavet fordi gæsterne efterspørger dette. De vil gerne hurtigt have klarhed over hvor de skal bo samtidig med, at de ønsker et hurtigt svar. Du skal tænke på, at gæsten ikke ved præcis, hvornår de får et svar, hvis du ikke har Instant booking.

Instant booking betyder, at du som vært skal holde din kalender opdateret hele tiden og alle de kunder du eventuelt får andre steder fra, skal skrives ind i kalenderen. Det vil også være nemmere for dig som vært, idet du på kalenderen får en nemt og hurtigt overblik over dine bookinger.

Vi vil ikke undlade, at nævne at du også kan få kalenderen på din egen hjemmeside og de andre hjemmesider du er med på. Her kunne tænkes på turistkontoret. Hvis du bruger dette vil du give dine gæster en meget bedre service og vi tror på, at værter med Instant booking vil få flere bookinger, idet gæsten får et hurtigere svar.

Når gæsten booker får gæsten svar med det samme, at bookingen er bekræftet uden, at du skal sige ja eller nej til reservationen. Det betyder for gæsten, at gæsten får bekræftet en booking uanset om du er på arbejde, ferie eller ligger og sover, da alle gæster jo ikke bor i danske tids zoner.

Bookingknappen er også markedet med en blå farve, hvor de værter der ønsker at sige ja og nej til bookinger har en grøn farve.

Instant bookingen betyder for dig, at alle de værter der har Instant bookinger står øverst under en by, uanset afstand. Hvis du bor et stykke uden for en by, vil du kunne sætte din udlejning på Instant booking og derved blive placeret højere oppe på listen.(Kommer i version 1.2)

I dag er det sådan, at mange har en system for sig selv, såsom en blok på skrivebordet, som vi synes burde være på hjemmesiden og være en lige så naturlig ting, som dine priser, billeder og lignende informationer på hjemmesiden.

Prøv at se kalenderen og se hvor nemt det er at sætte en ny booking ind i kalenderen. I kalenderen kan du skrive alle de informationer du plejer at skrive. Du får et hurtigt overblik,så du nemmere kan overskue det hele.