FAQ

Reservation

Hvordan laver jeg en reservation?

Det er meget let at finde den udlejning du ønsker. Du kan bruge søgeboksen til venstre. Her skriver du den by eller område du søger efter, antal personer, datoer og trykker på søg. Du vil under booking processen blive bedt om at oprette en konto og dette er gratis.

Jeg ønsker rabat, hvordan?

Alle udlejningssteder har opgivet de rabatter de giver og prisen inkl. rabat er opgivet, når du foretager en reservation. Disse rabatter kan opstå under forskellige betingelser, såsom antal nætter du overnatter, antal personer, antal værelser og tidspunktet på året.

Reservationer

Hvad sker der når jeg har foretaget en reservation?

Når du booker et udlejningssted vil din reservation blive sendt til udlejningsstedet, som kan be- eller afkræfte bookingen. I begge tilfælde vil du modtage en mail på dette.

Vil jeg modtage en bekræftelse på min booking?

Hvis du reserverer et udlejningssted, hvor du spørger om de har plads vil du modtage en mail at bookingen er sendt til udlejningsstedet. Når bookingen bliver be- eller af-kræftet vil du modtage en mail om dette.

Jeg skal have en boking til i dag

Dette er et problem som vi har undersøgt nøje og på nuværende tidspunkt er det ikke muligt at foretage en reservation indefor samme dag.

Hvad vil udlejningsstedet vide om os før de bekræfter en reservation?

Udlejningstedet får følgende informationer: - navn - antal personer (voksen eller barn) - værelsesønsker - ankomst-dato - afrejse-dato

Andre ting

Parkering, er der plads, langtidsbooking, må jeg have hund med, må jeg ryge, er der enkelt senge eller dobbelt senge.

Alle disse spørgsmål har udlejningstedet svaret på, når du søger rundt og finder et udlejningsted du ønsker at benytte.

Findes der børnepriser?

Hvert udlejningssted bestemmer selv sine priser på rabtter til børn i alderen 0-3 år og 4-12 år. Når du foretager en reservation vil disse rabatter blive inkluderet i den pris du får opgivet.

Kørselsvejledning til udeljningsstedet?

Når du printer din bekræftelse ud vil udlejningsstedet have skrevet en kørselsvejledning til dig.

Jeg har brug for et telefonnummer, hvor er det?

Telefonnummer vises såfrem du benytter en mobiltelefon, for de værter som har valgt at de vil modtage telefonopkald.

Er morgenmad inkluderet i prisen?

Hver udlejning har deres egen politik omkring morgenmad. Der er 3 muligheder udlejningstedet kan vælge imellem: - Morgenmad tilbydes ikke få - Morgenmad tilbydes gratis - Morgenmad koster ekstra

Hvad kan jeg forvente fra en Bed & Breakfast?

Afhængig af området og den udlejning du booker kan de være fra simple værelser, til lejligheder, huse, mindre hoteller, overnatning på herregårde, ferielejligheder. En typisk måde at se hvad det er du lejer er at se på prisen.

Forvent ikke at de billigste tilbyder fri morgenmad, daglig rengøring eller lignede. For hvert udlejningssted er der forskellige facilitter de tilbyder og disse kan ses under det enkelte udlejningssted.