Priser på udlejning

Hvordan skrives priserne. Der 6 felter med priser Voksen, Barn, Spædbørn,Rabat, Extra, Morgenmad. Der følger eksempler længere nede.

Værelses priser beregner ud fra hvor mange faste senge der er i værelser. Du kan have extra senge i værelset.

Voksen
Prisen for 1 voksen person.

Barn
Børn mellem 4 og 12 år

Spædbørn
Børn under 4 år. Her regnes ikke med nogen seng.

Rabat
En rabat du giver på voksen prisen, hvis der benyttes extra senge.

Extra
Extra betaling, hvis ikke alle faste senge benyttes.

Morgenmad
Prisen for morgenmad pr. person.

Ønsker du at modtage betaling i flere valutaer skal du vælge disse valutaer og indsætte priser for alle disse valutaer. Hvis du kun vælger danske kroner vil prisen blive omregnet efter en valutakurs, som findes i systemet.

Eksempel 1. Et værelse med 2 faste senge og prisen er 200kr pr voksen og 2 gæster kommer. Prisen for værelset er 2 x 200 kr = 400 kr

Eksempel 2
Et værelse med 2 faste senge og prisen er 200kr pr. voksen og kun 1 gæst booker.
Hver seng koster 200kr, da de er faste, men der er kun 1 person der overnatter i værelset tager du 100 kr. extra, da seng nr. 2 ikke benyttes.
Værelset er et Enkelt værelse koster så 200 kr + 100 kr = 300kr.

Eksempel 3 Et værelse med 2 faste senge og 1 extra seng og prisen er 200kr pr voksen, rabat er 100 kr og 3 gæster kommer. 3 gæster kommer = 3 x 200 kr minus rabat 100kr= 500 kr
Dette betyder at en extra seng koster 200-100kr = 100 kr.

Eksempel 4 Du har 3 faste senge. Prisen er 3 x voksen prisen. Der gives ikke noget rabat hvis der står noget i rabat. Hvis det er en extra seng skal du rette den sidste seng til extra seng i stedet for en fast seng i værelset. Hvis der er 2 voksne og 1 barn vil der blive beregnet 2x voksen + 1 barn.

Checke om prisen er korrekt
Hvis du vil se se hvordan det ser ud set fra gæstens synspunkt skal du logge ind som gæst.
Find dig selv og prøv at reserver og se om prisen er korrekt. For at gøre dette skal du være logget ud som vært. Du skal ikke trykke på booking knappen, men bare fylde bookingen ud og se hvad prisen er.