Ophavsret og fortrolighed

Ophavsret

Alle rettigheder til dette katalog er underkastet loven om ophavsret. Det betyder at man må udprinte og lave digitale kopier af information og billeder præsenteret på siderne, til eget privat brug. Det er udtrykkeligt forbudt at gøre dette som virksomhed (se link til lov om ophavsrettens §12 nedenfor).

Anden anvendelse af herfra kommende information og data, må kun ske med skriftlig tilladelse fra direktøren for Dansk Bed & Breakfast.

Lov om ophavsret

Fortrolighed

Dansk bnb kan besøges uden at opgive personfølsomme oplysninger. Der er flere tilfælde, hvor det dog er nødvendigt med f.eks. dit navn og kontakteinformation, f.eks., i forbindelse med at kunne sende dig en ordrebekræftigelse, besvarer et spørgsmål eller opkræve betaling).

Information som bliver givet til Bed & Breakfast Europa, bliver sikret på flere måder. Alle formularer hvor information kan indtastes er således beskyttet af kryptering (TLS). Dette sikrer, at ingen tredjepart kan læse disse. Som beskrevet nedenfor, kan information blive videregivet til anden part, såfremt disse har et tilhørsforhold til Bed & Breakfast Europa. Typisk begrænser dette til, at en modtager af information skal være tilmeldt som vært, med dertil hørende skriftlig dokumentation.

I tilfælde af en reservation, vil værten blive tilsendt dit navn og oprindelsesland. Hvis værten vælger at accepterer reservationen, vil denne efterfølgende modtage dit telefonnummer og emailadresse. Dette sker udelukkende for at sikre, at du som kunde kan blive informeret om vigtige hændelser og andet fra værten. Som kunde vil du ligeledes modtage information om værten; dennes adresse, email og telefonnummer, så der kan tages kontakt ved opståede problemer og spørgsmål.

Ansvar

Dansk Bed & Breakfast®, Bed & Breakfast Europa eller anden agent, som stiller værter til rådighed for dem er ansvarlig for informationerne. Alle oplysninger er opgivet af den enkelte vært. Krav kan kun rettes direkte til den enkelte vært og ingen andre.

Alle søgesmål vil blive afgjort i Sø- og handelsretten i København, Danmark.